Over ons

 

Wij zijn een groep mensen die geloven in persoonlijk leiderschap. We zetten het liefst één stap tegelijk, met in acht name van wat er is, en wat we nu kunnen doen.

Wij geloven dat er een stroomversnelling nodig is om samenwerking tussen mensen te bevorderen, in alle lagen van de maatschappij. Geïnspireerd door de Art of Hosting en andere stromingen, idealen en technieken, hebben wij een doordachte aanpak opgezet om deze uitdaging aan te kunnen gaan. Zo denken wij denken een betere wereld mogelijk te maken, en anderen in hun kracht te zetten om hetzelfde te doen.

Omdat we onderdeel zijn van een groeiend netwerk van organisaties en individuen hopen we op een kettingreactie. Grote organisaties hebben de omvang en reikwijdte die het mogelijk maken om persoonlijk leiderschap als een olievlek te doen verspreiden. Daarom willen wij juist daar onze krachten bundelen.

Door te focussen op wat er nu speelt, maar ruimte te laten voor wat kan komen, bieden wij directe impact op uw organisatie, met de tools en visie voor de lange termijn.