Wat we doen

Wij trainen organisaties in de Art of Hosting, om aandacht te kunnen geven aan de gesprekken die er toe doen, ongeacht de schaal. Door ze de tools te geven om gesprekken efficient te hosten, met een uitkomst die gedragen wordt door de deelnemers.

We erkennen dat de meeste organisaties nog niet gewend zijn om hulp van buitenaf te aanvaarden, en daarom hebben we een stepping-stone aanpak om deze obstakels het hoofd te kunnen bieden.

Eerst bieden we aan om een aankomende meeting te hosten, door u gekozen, om het effect van hosting te demonstreren. Onze aanwezigheid zal de uitkomst van de meeting niet beperken, maar juist versterken.
U geeft ons een tijd en een plek, het doel van de meeting, en dan komen wij met onze standaard aanpak. Wij voorspellen een duidelijke verbetering in samenwerking en persoonlijk leiderschap onder uw personeel.

Als u dan nog steeds geïnteresseerd bent in onze aanpak bieden we een serie workshops om deze vaardigheden op uw organsatie over te brengen. Wij zullen uiteindelijk onszelf overbodig maken, met het vertrouwen dat deze nieuwe inzichten en ervaringen door uw organisatie verder wordt gedragen.